Preverite, ali smo zaupanja vredni.
Vaša košarica:
Izdelki v košarici: 0
Skupaj: 0 €
Izdelek je bil uspešno dodan
V košarici nimate izdelkov!
Ugodnosti kartušarne
02 70 70 700 ali info@kartusarna.si

Splošni pogoji poslovanja

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.kartusarna.si

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.kartusarna.si (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na www.kartusarna.si izvaja podjetje KARTUŠARNA d.o.o., vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu in matično številko 6425950000. Podjetje je zavezano za plačilo DDV-ja (ID za DDV: SI69973954).

Spletna trgovina www.kartusarna.si vam omogoča nakup kartuš in tonerjev ter ostalega drobnega potrošnega materiala preko spleta. Na spletnem mestu www.kartusarna.si si lahko ogledate našo ponudbo, informacije o artiklih in cene (redne cene in spletne cene). Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost "dodaj v košarico". Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost "košarica", kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v 4 korakih opravili celoten nakup.

Pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.kartusarna.si je registracija uporabnika. Uporabnik se mora ob prvem nakupu registrirati (s tem se vpiše v zbirko podatkov kupcev KARTUSARNA.si - kartuše in tonerji in pridobi svoje uporabniško ime in geslo ). Ob vsakem naslednjem nakupu se mora uporabnik v trgovino prijaviti, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija

Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga se upoštevajo, kot so opisani na naslednji povezavi – Reklamacije.

Cene

V spletni trgovini so objavljene tako redne cene (cene, ki se uporabljajo v redni prodaji v trgovinah in drugih fizičnih prodajnih mestih) ter spletne cene. Spletne cene so lahko nižje od rednih cen. Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.kartusarna.si.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.kartusarna.si. Vse cene izdelkov na www.kartusarna.si so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je na končnem obračunu jasno naveden.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.kartusarna.si so na voljo naslednji načini plačila:

  • po povzetju – z gotovino (provizijo poštne nakaznice krije kupec);

  • po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu)

  • Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba. Javni zavodi morajo ob naročilu poslati naročilnico in so upravičeni do plačila v zakonskem roku.

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.kartusarna.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite morebitne spremne dokumente (dobavnica, ...).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Stroški pošiljanja

Stroške pošiljanja plača kupec, in sicer:

  1. pri nakupu v vrednosti 0 – 30EUR (z DDV) - obračuna se enotna cena 3,00 EUR

  2. pri nakupu v vrednosti nad 30 EUR (z DDV) - dostava BREZPLAČNA

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.kartusarna.si. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.kartusarna.si niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

Provizijo poštne nakaznice krije kupec.

Dobavni rok

Podjetje KARTUŠARNA d.o.o. vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Uporaba spletne trgovine

Podjetje KARTUŠARNA d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne trgovine www.kartusarna.si in vanje vključenih vsebin. Podjetje KARTUŠARNA d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne trgovine brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje KARTUŠARNA d.o.o. ali druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale ali sodelujejo pri nastanku in izdelavi spletne trgovine www.kartusarna.si, ne prevzemajo odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Zato ne odgovarjajo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja vsebin, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na spletni trgovini in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja KARTUŠARNA d.o.o. prepovedana.

Varstvo osebnih podatkov

Ob prvem obisku spletne trgovine www.kartusarna.si se na vaš računalnik shrani "piškotek" (cookie), ki ga lahko sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so datoteke, namenjene boljši komunikaciji s spletnim mestom in koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Preko teh datotek ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

Predpogoj za nakup na spletni trgovini www.kartusarna.si je registracija uporabnika. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane osebne podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oziroma od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh www.kartusarna.si.

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte, telefona, faksa ipd. so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko podjetje KARTUŠARNA d.o.o. obdeluje osebne podatke, ki mu jih je posredoval. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja uporabnik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so telefon, sms, e-pošta ipd.

Navedene podatke lahko podjetje KARTUŠARNA d.o.o. obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Podjetje KARTUŠARNA d.o.o. bo pridobljene podatke varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Podjetje KARTUŠARNA d.o.o. za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo, ki skrbi za kriptiranje vseh podatkov in komunikacije med spletno stranjo www.kartusarna.si in registriranim uporabnikom. Podatki o plačilni kartici oziroma drugi podatki glede plačila, ki jih uporabnik vnese, se v kriptirani obliki prenesejo iz njegovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja

Podjetje KARTUŠARNA d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporbabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine http://www.kartusarna.si med kupcem in KARTUŠARNA d.o.o., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu.

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:

Naziv: KARTUŠARNA d.o.o.
Naslov
: Dobja vas 194, 2390 Ravne na Koroškem
Spletna stran
www.kartusarna.si
E-pošta
: info@kartusarna.si
Telefon
: 02 70 70 700
Identifikacijska številka za DDV
: SI69973954
Matična številka
: 6425950000
Direktor
: Matej Kopmajer
Transakcijski račun
: SI56 10100-0052256514 (T) Banka Koper d.d.