Preverite, ali smo zaupanja vredni.
Vaša košarica:
Izdelki v košarici: 8
Skupaj: 0 €
Izdelek je bil uspešno dodan
Skupaj izdelkov v košarici: 8
Skupaj: 281,98 €
Ugodnosti kartušarne
02 70 70 700 ali info@kartusarna.si

Registracija v spletno trgovino

Izberite vrsto kupca

Zasebni uporabniki
(za domačo uporabo)
Poslovni uporabniki
(d.o.o., s.p., zavod, društvo)

Podatki podjetja (vpišejo le podjetja)

: *
OPOZORILO: Vnesite davčno številko z oznako države (na primer: SI 111 111 11)


*

:

*

Osebni podatki

: *
: *
: *
: *

Naslov

: *
: *
: *

Vaše geslo

: *
: *

Pomoč pri izpolnjevanju obrazca

Izpolnjujete obrazec s podatki za registracijo v spletno trgovino kot zasebni uporabnik (za domačo uporabo). Potrdite jih s klikom na gumb Registriraj


Prosimo, da izpolnite vsa polja (so obvezna). Podatka e-naslov in telefonska številka sta potrebna za obveščanje o naročilu oz pošiljki. 


Geslo za prijavo v spletno trgovino lahko kadarkoli spremenite - v svojem uporabniškem profilu, ki bo ustvarjen z registracijo. 


Za tehnično pomoč smo na voljo preko telefona (02 70 70 700) ali preko e-pošte.

Pomoč pri izpolnjevanju obrazca

Izpolnjujete obrazec s podatki za registracijo v spletno trgovino kot Poslovnik uporabnik (d.o.o., s.p., zavod, društvo). Potrdite jih s klikom na gumb Registriraj


Prosimo, da izpolnite vsa polja (so obvezna). Podatka e-naslov in telefonska številka sta potrebna za obveščanje o naročilu oz pošiljki, 


Davčno številko vpišite brez "SI" (če ste davčni zavezanec) - lahko vsebuje le številke (8 znakov). Vpišite številko brez presledkov, vezajev ali podvezajev. Ob vpisu pravilne davčne številke, se vam bodo (po kliku izven polja) polja Davčni zavezanec, Podjetje, Naslov, Poštna številka in Mesto avtomatsko napolnila.

Podatki Imepriimek, e-naslov in telefon na računu niso vidni, potrebni so za preverjanje in obveščanje o naročilu oz pošiljki. 


Geslo za prijavo v spletno trgovino lahko kadarkoli spremenite - v svojem uporabniškem profilu, ki bo ustvarjen z registracijo. 


Za tehnično pomoč smo na voljo preko telefona (02 70 70 700) ali preko e-pošte.


Registrirajo se lahko zasebni in poslovni uporabniki.

Po izbiri vrste kupca se vam odpre obrazec, ki ga izpolnite in opravite registracijo. 

Po opravljeni registraciji lahko v nekaj korakih takoj oddate naročilo (ponovna prijava ni potrebna), pri naslednjih naročilih pa se v spletno trgovino prijavite preko prijavnega obrazca Vstop za registrirane uporabnike (vpis e-naslova in gesla).

Izgubljeno ali pozabljeno geslo lahko pridobite preko obrazca na povezavi Izgubljeno geslo (vpišete e-naslov), v primeru izgubljenega e-naslova pa se obrnite na nas (trgovina@printink.si ali 02 62 00 880).


Za tehnično pomoč smo na voljo preko telefona (02 70 70 700) ali preko e-pošte.